Hoe te bestellen?

Het bestellen gaat zeer eenvoudig: klik op start met proefslapen en volg de 4 stappen en u krijgt het matras en eventuele bijpassende producten gratis thuisbezorgd.

Hoe te bestellen?

Levering door onze bezorgdienst

Uw bestelling wordt binnen 4-7 dagen door een bezorger bij u thuis afgeleverd. De levering gebeurt "over de eerste drempel". Bij een flatgebouw is dat bijvoorbeeld beneden in de portiek. Neem contact met ons op indien dit een probleem voor u is, dan proberen we voor een oplossing te zorgen. U hoeft pas achteraf te betalen, na de proeftijd van 14 dagen. Bij levering zal onze bezorgdienst wel om het tonen van uw identiteitsbewijs vragen.

Betaling

U betaalt achteraf, dus pas nadat u 14 dagen op het matras hebt geslapen. Voor aanvullende producten hoeft u ook pas achteraf te betalen. U krijgt een mail met daarin een link om online te betalen via iDeal of creditcard. De factuur zit in de bijlage van deze mail.

Retourneren

Wilt u in de proeftijd van 14 dagen na levering een artikel retourneren, vult u dan het retourformulier in op de service-pagina. Onze vervoerder neemt contact met u op voor een ophaal-afspraak. Voor het Medicomfort matras geldt een proefslaap-periode van 14 dagen. U mag dus op het matras slapen. Voor de overige artikelen zoals lattenbodem, dekbedden en kussens geldt een zichttermijn, deze artikelen mag u slechts ongebruikt in originele verpakking retour sturen.

Terugbetaling

Indien uw artikelen geretourneerd zijn zullen wij u uiterlijk binnen 14 dagen na de retourmelding terugstorten. Het volledige aankoopbedrag plus de eventuele verzendkosten van de heenzending zullen worden teruggestort indien de gehele bestelling geretourneerd wordt.