• Topkwaliteit traagschuim
  • Optimale drukverlaging
  • Optimale hygiĆ«ne
  • Aanbevolen door fysiotherapeuten

Hoe te bestellen?

Het bestellen gaat zeer eenvoudig: klik op start met proefslapen, volg de 4 stappen en u krijgt het matras en eventuele bijpassende producten gratis thuisbezorgd.

Hoe te bestellen?
Levering door onze bezorgdienst

Uw bestelling wordt binnen een aantal dagen door een bezorger bij u thuis afgeleverd. Standaard leveren we "tot over de eerste drempel". Bij een flatgebouw is dat bijvoorbeeld beneden in de portiek. Tegen een kleine vergoeding leveren we tot in uw slaapkamer en kunnen we zelfs uw order plaatsen en monteren.

Betaling

Indien u tijdens het bestellen vooraf betaald (via iDeal in Nederland en Mistercash/Bancontact in Belgie), dan ontvangt u 3% korting over uw gehele bestelling. U kunt ook per PIN of contant betalen bij leveren, wat u het prettigst vindt!

Retourneren

Wilt u in de proeftijd van 30 dagen na levering een artikel retourneren, vult u dan het retourformulier in op de service-pagina. Onze vervoerder neemt contact met u op voor een ophaal-afspraak. Voor het Medicomfort matras geldt een proefslaap-periode van 30 dagen. U mag dus op het matras slapen. Voor de overige artikelen zoals lattenbodem, dekbedden en kussens geldt een zichttermijn, deze artikelen mag u slechts ongebruikt in originele verpakking retour sturen.

Terugbetaling

Indien uw artikelen geretourneerd zijn zullen wij u uiterlijk binnen 5 dagen na ophaling terugstorten.