Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren
Levering door onze bezorgdienst

Uw bestelling wordt binnen 4-7 dagen door een bezorger bij u thuis afgeleverd. De levering gebeurt "over de eerste drempel". Bij een flatgebouw is dat bijvoorbeeld beneden in de portiek. Neem contact met ons op indien dit een probleem voor u is, dan proberen we voor een oplossing te zorgen. U hoeft pas achteraf te betalen, na de proeftijd van 14 dagen. Bij levering zal onze bezorgdienst wel om het tonen van uw identiteitsbewijs vragen.

Betaling

U betaalt achteraf, dus pas nadat u 14 dagen op het matras hebt geslapen. Voor aanvullende producten hoeft u ook pas achteraf te betalen. U krijgt een mail met daarin een link om online te betalen via iDeal of creditcard. De factuur zit in de bijlage van deze mail. Wel controleren we vooraf uw gegevens. Mocht hierin iets afwijken dan vragen we u om vooruit of bij aflevering te betalen.

Retourneren

Wilt u in de proeftijd van 14 dagen na levering een artikel retourneren, vult u dan het retourformulier in op de service-pagina. Onze vervoerder neemt contact met u op voor een ophaal-afspraak. Voor het Medicomfort matras geldt een proefslaap-periode van 14 dagen. U mag dus op het matras slapen. Voor de overige artikelen zoals lattenbodem, dekbedden en kussens geldt een zichttermijn, deze artikelen mag u slechts ongebruikt in originele verpakking retour sturen.

Terugbetaling

Indien uw artikelen geretourneerd zijn zullen wij u uiterlijk binnen 14 dagen na de retourmelding terugstorten. Het volledige aankoopbedrag plus de eventuele verzendkosten van de heenzending zullen worden teruggestort indien de gehele bestelling geretourneerd wordt.