Reviews

Alle reacties die bij ons binnen komen worden geplaatst, positief en negatief. Bent u zelf tevreden over ons product, of juist niet? Laat een reactie achter via onderstaand formulier. U helpt zo andere consumenten een goede keuze te maken.

Reviews
Klantnaam: Haptotherapiepraktijk Veenendaal
Datum: 26-07-2017
De Ervaring: prima
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Anoniem
Datum: 26-07-2017
De Ervaring: prima
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Koen Hendrickx
Datum: 22-07-2017
De Ervaring: Heerlijk matras echt een aanrader na een pocketvering matras te hebben gehad.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 03-07-2017
De Ervaring: Als we niet tevreden waren hadden we ze teruggestuurd
Aanrader: Ja
Score: 7


Klantnaam: Anoniem
Datum: 21-06-2017
De Ervaring: Super matras en goede service. Ik slaap er al jaren op en super tevreden
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Hogervorst
Datum: 12-06-2017
De Ervaring: Goed
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Anoniem
Datum: 30-05-2017
De Ervaring: prima matras.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 12-05-2017
De Ervaring: Niet up to date en chaotisch te noemen. 6
Aanrader: Ja
Score: 6


Klantnaam: Jan van Doremalen
Datum: 06-05-2017
De Ervaring: Als er op matrasgebied een Nobelprijs zou bestaan zou ik jullie voordragen
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Fam Husmann
Datum: 20-04-2017
De Ervaring: goede service goed product Product verpakking kan beter ivm transport namelijk in geseald plastic.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: R. Luts
Datum: 20-04-2017
De Ervaring: Gewoon lekker slapen dit is de tweede keer dat wij onze matrassen bestellen en ook deze keer is de bestelling en levering zonder problemen verlopen. Prima service en prima matrassen.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: struyf hugo
Datum: 12-04-2017
De Ervaring: super
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Frank
Datum: 25-03-2017
De Ervaring: Prima matras. Goede prijs kwaliteitverhouding
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Anoniem
Datum: 24-03-2017
De Ervaring: Keurige service. Prima matras.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 08-03-2017
De Ervaring: Ondanks levering van de foutieve maat toch zeer tevreden van de service.
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: J.M.G. van Bakel
Datum: 02-02-2017
De Ervaring: Matras is keurig bezorgd was al bekend met het concept en de werkwijze van Medicomfort. Dit was wederom top en goed verzorgd
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 17-01-2017
De Ervaring: Het ging niet om een matras maar om een hoog laag lattenbodem zonder ombouw. Al direct bij het eerste telefonische contact werd toegezegd snel terug te komen met meer informatie afwijkende afmetingen dit gebeurde als toegezegd. Ook bij een later contact hierover kreeg ik de benodigde informatie weer als toegezegd. Bij levering en plaatsing van de lattenbodem door eigen mensen van Medicomfort hebben de heren een geweldige service verleend waarvoor nogmaals mijn oprechte dank. Een fijne ervaring in een periode dat alles toch al wat moeilijker is.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 17-01-2017
De Ervaring: Perfect Geen rug klachten meer.
Aanrader: Ja
Score: 10


Klantnaam: Anoniem
Datum: 02-01-2017
De Ervaring: Helaas kreeg ik in eerste instantie de verkeerde maat geleverd. Deze is na een telefoontje omgeruild.
Aanrader: Ja
Score: 8


Klantnaam: Paula van Erp
Datum: 22-12-2016
De Ervaring: Sinds ik dit nieuw matras en kussen heb van Medicomfort zijn mijn rug- en nekklachten aanzienlijk minder. Heel erg tevreden Goede service Ik kan het iedereen aanbevelen.
Aanrader: Ja
Score: 10