Medicomfort

Zorg voor je slaap! Wij maken producten waarmee mensen beter en gezonder kunnen slapen. Juist ook mensen die extra ergonomische eisen stellen aan hun slaapcomfort, zoals sporters of senioren. Slaap is die zorg waard, want het is van levensbelang en een belangrijke factor voor ons dagelijkse welzijn en geluk.

Medicomfort

Medicomfort werd in 2002 opgericht door fysiotherapeut en slaapexpert Thijs van der Hilst. Thijs ontwikkelde ondermeer het eerste maatkussen-systeem ter wereld, Kussen op Maat. De sportmedische basis zit dus in het DNA van het bedrijf. Medicomfort is inmiddels een gevestigde betrouwbare leverancier van medische matrassen en slaapproducten van de beste kwaliteit. We leveren via internet en via een netwerk van zorgwinkels en medisch specialisten.

Sinds 2015 is Thijs niet langer de directeur van het bedrijf, maar blijft nauw betrokken, ondermeer als fysiotherapeutisch adviseur. We zijn verder met een klein, enthousiast multidisciplinair team, geprofessionaliseerd in slaap, ergonomie en slaapproducten. Vele trouwe klanten keren na jaren bij ons terug voor een matras, of gewoon een vraag of advies. We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen: net dat stapje meer om u beter te laten slapen.