• Topkwaliteit traagschuim
  • Optimale drukverlaging
  • Optimale hygiëne
  • Aanbevolen door fysiotherapeuten

Lattenbodem vlak/elektrisch

Lattenbodem vlak/elektrisch
De ideale aanpasbare lattenbodem voor het Medicomfort matras

De elektrisch verstelbare lattenbodem is ideaal als u van houding wilt kunnen veranderen in bed, en werkt uitstekend met het Medicomfort matras dat de juiste soepelheid heeft. De bedbodem is op vier punten verstelbaar: hoofd, schouder, heup en knie. De middensector is apart in te stellen op hardheid en veerkracht. Zo bent u ervan verzekerd dat u het meeste rendement uit het slaapsysteem haalt. Boven: Elektrisch verstelbare bedbodem met beugel en potenset

Veilig, gezond en zeker

Veel personen zijn bewust of onbewust gevoelig voor elektromagnetische straling van elektronische apparatuur. Zeker voor de nachtrust is dit een vaak over het hoofd geziene stoorzender. Om een veilig en gezond product te leveren, zijn onze verstelbare lattenbodems daarom voorzien van zwakstroom elektromotoren.

De lattenbodems zijn verder voorzien van een noodstroomvoorziening. Mocht de electriciteit uitvallen, dan kunnen de bodems nog steeds versteld worden!

Plaatsing

De lattenbodem kan in iedere bedombouw geplaatst worden. Hiervoor zijn de maten aangepast. Zo is een lattenbodem van:

  • 200 cm in werkelijkheid 194,5 cm,
  • 210 in werkelijkheid 204,5 en
  • 220 cm in werkelijkheid 214,5 cm.

Ook is de breedte ongeveer 2 cm smaller. Een bodem van 90 cm breed is in werkelijkheid dus 88 cm.

De beddenbodems worden kant-en-klaar afgeleverd. U kunt de lattenbodems eenvoudig zelf plaatsen.

Opties

Potenset

Ook zonder ombouw kan de lattenbodem gebruikt worden. Bestel hiervoor de speciale potenset. Deze potenset kan rechtstreeks op de lattenbodem worden geschroefd. De hoogte van de lattenbodem is instelbaar van 34 cm tot 42 cm, gemeten van de grond tot de bovenkant van de lattenbodem.

Synchroonkabel

Wilt u liever één groot matras maar toch een verstelbare lattenbodem? Ook dat is mogelijk door middel van een synchroonkabel. Hierdoor bewegen de twee aangesloten lattenbodems tegelijk, waardoor ook voor tweepersoons matrassen een verstelbare bodem bereikbaar is.